Reduceri de 50% la Meli Melo

4 Aug | Încălțăminte

In perioada urmatoare lantul de magazine Meli Melo – Paris ofera reduceri de 50% la toate produsele din colectia de primavara – vara. Puteti cumpara acum bijuterii, accesorii, genti, esarfe, ceasuri, etc. cu preturi foarte mici.

Colectiile Meli Melo sunt variate, cuprinzand stilul romantic, chic, modern, etnic, bijuteriile fiind frumoase dar si ieftine iar gentile, curelele si esarfele sunt in multe culori si modele, fiind chiar usor sa gase4sti ceva pe gustul tau.

Coliere

Coliere

Inele

Inele

Ceasuri

Ceasuri

Genti

Genti

In plus, in perioada 30 iulie – 31 august, reprizele de shopping iti surad mai mult ca oricand pentru ca doar acum ai reduceri de 50% la bijuteriile din argint si placate cu aur Meli Melo – Paris. Oferta cuprinde coliere, cercei, bratari, inele.

Placate cu aur

Placate cu aur

Argint

Argint

Daca nu aveti timp sau chef sa mergeti in unul din magazine, puteti face cumparaturile online vizitand site-ul  www.melimeloparis.ro.

Cum puteti cumpara online:

Meli Melo Paris are o limita minima a comenzii de 49.99 lei (inclusiv TVA). Puteti plati ramburs sau prin OP.

Livrare Bucuresti

In Bucuresti, livrarea se face gratuit la adresa indicata pentru cumparaturi cu o valoare mai mare sau egala cu 159.00 lei (inclusiv TVA). La comenzi mai mici de 159.00 lei (inclusiv TVA), tariful de transport este de 7.14 lei (inclusiv TVA). Daca optati pentru achizitionatea unor produse a caror valoare este mai mica de 159.00 lei (inclusiv TVA), veti achita pentru plata in numerar o taxa de ramburs de 5.95 lei.

Livrarea in afara Bucurestiului

In afara Bucurestiului, transportul este gratuit pentru comenzi de minim 159.00 lei (inclusiv TVA) iar pentru comenzi cu o valoare ce nu depaseste aceasta suma, tariful de livrare este de 11.90 lei (inclusiv TVA). Pentru plata cu numerar la livrare, taxa de ramburs este de 5.95 lei (inclusiv TVA), daca valoarea comenzii este mai mica de 159.00 lei (inclusiv TVA).Articole recentePin It on Pinterest