Rochiile cu bretele intorc privirile. Garantat!

30 Jan | Haine

Rochiile cu bretele sunt din nou in voga in anul 2013. Astfel, acestea nu mai aparusera de mult timp in atentia designerilor vestimentari dar iata ca in acest an acestia s-au oprit din nou la ele.

In acest an se poarta atat bretele subtiri cat si cele groase. Rochiile cu bretele se incadreaza perfect oricarui stil vestimentar, atat celui sport, cat si celui clasic, trendy sau office. In functie de preferintele fiecarei persoane, rochiile cu bretele pot fi confectionate din mai multe tipuri de materiale. Printre acestea mentionam: pielea naturala, pielea sintetica, vascoza, bumbacul, fasul, materialele vaporoase sau alte materiale. De aceea, rochiile cu bretele se conformeaza oricarui anotimp, indiferent ca ne aflam in sezonul de toamna, in sezonul de iarna, de primavara sau de vara. Rochiile cu bretele sunt alegerea ideala in zilele calduroase cu vara iar modelele lor pot fi cu anchior, mai stramte, mai vaporoase, mai largi, mai evazate in partea de jos, rochii baby doll, rochii cu bretele mai subtiri sau cu bretele mai groase, rochii scurte, rochii foarte scurte, rochii de lungime medie si rochii lungi. Rochiile cu bretele sunt extrem de comode si foarte elegante. Din punctul de vedere al culorilor care se poarta in acest an, acestea sunt extrem de multe, in anul 2013 purtandu-se nuantele tari, culorile vii precum verdele crud, verdele militar, portocaliul, rosul aprins, rozul bonbon, galbenul sau movul intens. In plus, fiecare designer recomanda doamnelor sa aiba in propria ei garderoba macar cate o rochie cu bretele de culoare neagra si una cu bretele de culoare alba.

Din punct de vedere al pretului rochiilor cu bretele, acesta poate fi extrem de diferit, in functie de fiecare magazin in parte si de brandul sub care au fost confectionate.

Rochii cu bretele

Rochii cu bretele

Rochii cu bretele pentru party

Rochii cu bretele pentru party

Rochii cu bretele pentru tineret

Rochii cu bretele pentru tineret

Etichete: Rochii


Articole recentePin It on Pinterest