Solutie organica de curatare de uz casnic cu lămâie

1 Dec | Casă

Solutie-organica-de-curatare-de-uz-casnic-cu-lămâie

Astăzi vom examina beneficiile curățării non-toxice, folosind o solutie organica de curatare. Pentru că trebuie să ne confruntăm cu asta – curățarea este curățarea. Nu am nevoie să vă conving de beneficiile unei case curate. Toți am trăit-o și pun pariu că majoritatea dintre noi au în mod constant cel puțin câteva parti ale casei care au nevoie de o curatare bună (a mea are, oricum).

Deci, de ce să vă intereseze sa incepeti sa curățati casa natural, fără substanțe chimice? Există o mulțime de motive, de fapt, și cele mai multe dintre ele se aliniază bine cu o dorinta de a trai cat mai natural. Și este, de asemenea, foarte ușor de făcut.

Produsele de curatare conventionale sunt facute cu parfumuri sintetice si substante chimice nocive. În schimb, încercați aceasta varianta de solutie de curatare cu lamaie! Se face cu doar 4 ingrediente, este ușor și rapid de făcut! Contine ulei esential de arbore de ceai și uleiurile esențiale de lamaie care ucid în mod natural bacteriile, lăsând în același timp o aromă revigorantă care vă poate îmbunătăți și sănătatea! Încercați-l astăzi!

Notă: Uleiurile esențiale de Citrus sunt foarte concentrate și sunt pline de proprietăți acide sănătoase! Din acest motiv, vă recomandăm să utilizați recipiente de sticlă atunci când le depozitați astfel încât să nu mănânce niciunul din plastic.

Solutie de curatare de uz casnic cu lămâie

Solutie organica de curatare de uz casnic cu lămâie

Timp total: 2 minute

Ingrediente:

  • 250 ml apă
  • 125 ml de oțet alb
  • 15 picături Ulei de arbore de ceai
  • 15 picături de ulei esential de lamaie
  • Sticlă cu pulverizator

Directii:

1. Umpleți sticla cu ingrediente.
2. Se închide sticla și se agită pentru a se amesteca.
3. Înainte de fiecare pulverizare, se va agita sticla.

Etichete:


Articole recenteIndex

Pin It on Pinterest