Tinute chic pentru birou, ce haine, materiale si stiluri folosesti

30 Apr | Haine

Profită de începutul de sezon pentru a combina materialele şi a purta pentru ultima dată în acest an câteva rochii lejere.

Descoperă tendinţele din această toamnă şi sfaturile pentru un look ce va atrage atenţia tuturor prietenelor. Machiaj, încălţăminte,  lenjerie, nu vom lăsa nimic să ne scape ! În această lună îţi dezvăluim totul. Tot ce trebuie să ştii pentru a începe toamna cu bine se află în acest articol !

Stilul baroc

Stilul “baroc” revine în tendinţe. Baroc ca bling bling, catifea neagră, bijuterii din aur, transparenţă, motive brodate sau cusute şi multe altele.

O tendinţă puternică din partea creatorilor italieni care s-au inspirat şi din istoria Franţei.

Adăugând un aspect baroc look-ului vei fi imediat mai chic cu un duo blugi-tricou sau vei alunga monotonia cu un taior mai clasic.

Trebuie să avem şi câteva articole bine alese în garderobă. Cele mai spectaculoase, mantourile, rochiile brodate, cu plastron (mai dificil de purtat). Nouă ne place articolul vedetă din tendinţa baroc : rochia baroc. Evidenţiază feminitatea cu rochia senzuală şi elegantă în care materialele se combină şi motivele oferă o pată de culoare.

Tinuta de toamna in tendinte baroc

Tinuta de toamna in tendinte baroc

Elemente baroc in tinute, haine femei pentru toamna iarna

Elemente baroc in tinute, haine femei pentru toamna iarna

Vezi si alte modele de tinute de toamna in stil baroc.

Sacoul din două materiale

Articolul must have din acest sezon va fi cu siguranţă sacoul din două materiale.

Ideal pentru jumătatea acestui sezon, acest articol în tendinţă va fi perfect pentru un look casual şi chic în acelaşi timp. Totul constă în a şti cum să îl accesorizezi ! Pulover, fuste, genţi, ghete, fulare, blugi, bijuterii : 3 Suisses îţi dezvăluie câteva secrete la modă pentru a fi în top din cap până în picioare. Sacoul din două materiale este articolul indispensabil din tendinţele pentru toamnă 2013-2014. Piele, bumbac, pânză, lână, blană : materialele se combină perfect. Nu trebuie decât să alegi ce îţi place !

Tinuta de toamna pentru birou, sacou, fusta, bluza

Tinuta de toamna pentru birou, sacou, fusta, bluza

Pentru un look lejer în timpul zilei :

Dacă optezi pentru un look casual, alege o pereche de pantaloni scurţi din jeans sau catifea, largi şi scurţi.

« Favoritul redacţiei »Look glamour pentru întâlnire :

Optează pentru fusta din piele şi o poşetă din piele pentru un look so chic.

Look chic la birou :

Optează pentru o pereche de blugi cu aspect din piele. Mizează şi pe nuanţele colorate cu o eşarfă din mătase cu imprimeu sau o poşetă originală din imitaţie de piele.

Sacoul din două materiale rămâne articolul la modă care trebuie purtat pentru orice ocazie. Domnişoarele precaute care se respectă îl vor achiziţiona cu siguranţă !

Etichete: haine toamna | Tinute


Articole recentePin It on Pinterest