Unde găsesc cizme UGG originale în magazine online

21 Nov | Încălțăminte

Cand vine vorba de cizmele UGG sunt trei tipuri de oameni: acei care iubesc cizmele UGG, cei care urasc cizmle UGG si cei care nu sunt siguri ce sunt aceste cizme-dar, atunci cand afla or sa se incadreze intr-una din primele categorii.

Acum ma adresez celor care nu stiu ce sunt cizmele UGG. Traditional, UGG este un stil de cizma din Australia lucrata din piele de oaie. In primul razboi mondial pilotii purtau genul acesta de cizme sub numele de FUG(F de la flying), in anii 60 surferii din Australia isi incalzeau picioarele cu cime UGG dupa ce ieseau din apa rece iar oamenii  purtau deseori aceste cizme in jurul casei in timpul iernilor blande. In timp ce numeroare companii australiene lucreaza aceste cizme, “UGG” este un trademark al unei companii americane – “UGG Australia” (cand europenii sau americanii spun cizme UGG ei se refera la acest brand american – “UGG Australia”) .  Indiferent ca le spunem cizme UGG sau cizme din piele de oaie, ele sunt incredibil de calduroase si moi, devenind un trend printre celebritati in ultimii ani.

Cizmele UGG sunt casual. Cum am spus, sunt foarte calduroase dar nu pot fi purtate in exces atunci cand este multa apa. Daca esti in cautarea unor cizme cu care sa infrunti o iarna grea incearca o pereche de cizme de iarna.

Pentru fete si femei, cizmele UGG arata fantastic cu jeansi stamti pe picior bagati in cizme or cu fuste scurte, dresuri sau colanti. Ele se pot purta cu sau fara sosete chiar si in zilele mai reci. Pentru curatare exista pe piata substante speciale pentru acest tip de cizme.

In Romania gasesti cizme stil UGG in magazine online: cizme UGG originale sub brandul UGG Australia (binenteles mai scumpe) la b-mall.ro. Click aici pentru a cumpăra.

Cizme originale Ugg modele scurte, medii, culori clasice, lacuie, animal primt

Cizme stil UGG

Cizme UGG originale

Cizme UGG originale

 

Etichete: cizme UGG | UGG


Articole recentePin It on Pinterest