Cele mai bune 5 seruri pentru creșterea genelor pentru gene mai lungi

by | 13 Jan | Lifestyle

Dacă observați că genele dvs. se simt fragile sau par mai rare decât de obicei, vă recomandăm să adăugați un ser de gene la rutină.

În primul rând, funcționează serurile pentru gene?

Singurul ser de creștere a genelor care s-a dovedit clinic că funcționează este cunoscut sub numele de Latisse, care este un ser aprobat de FDA, care s-a dovedit că promovează îngroșarea, întunecarea și creșterea genelor. Serurile pe bază de prescripție medicală (adică Latisse) lucrează cu siguranță pentru a promova creșterea, în timp ce formulele fără prescripție medicală se bazează în principal pe ceea ce este în ele. La fel ca părul de pe scalp, genele sunt formate în principal din keratină.

Majoritatea serurilor de gene OTC conțin biotină, care poate întări keratina și alte ingrediente, cum ar fi peptidele, pantenolul și acidul hialuronic, care acționează pentru hidratarea și hidratarea genelor, astfel încât acestea dau aspectul de a fi mai pline și mai luxoase.

Cu alte cuvinte, vă puteți gândi la majoritatea serurilor pentru gene ca la „potențatori ai genelor”, spre deosebire de promotorii de creștere a genelor. „Este puțin probabil să promoveze creșterea, dar sunt eficiente în ceea ce aș numi optimizarea genelor, așa că vă mențineți genele bine hidratate și flexibile pentru a le ajuta să pară mai strălucitoare.

Serurile pentru gene sunt sigure?

Da, dar trebuie să fii atent. Dacă folosiți prea multe lucruri în jurul ochilor simultan, vă puteți înfunda canalele lacrimale, avertizeaza specialistii. Unii pacienți pot dezvolta iritații de-a lungul ochilor sau pot experimenta hiperpigmentare a pleoapelor, astfel incat pare că purtați un creion de ochi moale, deși nu e asa. Acest lucru poate fi evaluat prin privirea în oglindă și oprirea utilizării serului.

Care sunt câteva măsuri de precauție pe care trebuie să le luați atunci când utilizați un ser de gene?

Dacă este prima dată când utilizați un ser de gene, curățați-vă ușor pleoapele și efectuați un test de plasture pentru a determina mai întâi orice sensibil sau potențial alergie la ser. După ce se stabilește că puteți tolera în siguranță produsul, începeți lent, aplicând serul la fiecare două zile și crescând treptat până la utilizarea zilnică. Și amintiți-vă întotdeauna să curățați aplicatorul și să nu împărtășiți niciodată produsele genelor cu nimeni altcineva.

Un alt lucru: Mai mult nu este mai bine atunci când utilizați un ser de gene. Aplicați produsul conform instrucțiunilor și ștergeți orice soluție în exces cu un țesut curat. Continuați să vă monitorizați ochii pentru a observa orice semn de iritație sau orice modificare a culorii la nivelul ochiului și, dacă se constată anomalii, contactați imediat oftalmologul.

Cât durează să crească genele?

Genele, ca și părul, au un ciclu de viață format din trei faze: faza de creștere (anagen), faza de degradare (catagen) și faza de odihnă (telogen. Etapa de creștere poate dura oriunde între patru și zece săptămâni, timp în care genele individuale se află în diferite etape ale ciclului în momente diferite. Din această cauză, de obicei nu observăm pierderea și reapariția genelor individuale, deoarece acestea apar și cad în mod natural în momente diferite.

Dacă observați mai multe pierderi de gene decât de obicei, consultați medicul oftalmolog, deoarece ar putea indica o problema de sănătate. Bine, acum că sunteți bine versat în serurile pentru gene, iată cele mai bune opțiuni pe care le puteți încerca. Nu uitați: aceste seruri vă pot face genele mai sănătoase și vă pot ajuta cu aspectul general, dar nu garantează creșterea.

Efectele benefice ale serului de creștere asupra genelor:

  • Genele vor fi mai puternice, dense, rezistente și voluminoase.
  • Hidratează în profunzime, de aceea, intensifică creșterea genelor.
  • Protejează genele împotriva căderii.
  • Reface structura genelor.
  • Hrănește genele, de la rădăcini.

Cum se folosește serul pentru stimularea creșterii genelor?

Aplicați serul hrănitor pe genele curate și demachiate, dar numai pe rădăcinile genelor, de sus și jos, nu pe toată lungimea. Serul se aplică în fiecare dimineață și seară sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Recomandari cele mai vandute seruri pentru stimularea creșterii genelor

lash-ser-multi-activ-pentru-gene1. Long 4 Lashes Lash – 91 lei – Cumpără

Serul multi-activ pentru gene Long 4 Lashes asigură genelor o densitate mai mare, previne căderea sau subțierea lor și le fortifică în mod durabil.

genifique-advanced-yeux-light-pearl-ser-pentru-ochi-si-gene

2. Lancôme Génifique Advanced Yeux Light-Pearl™ – 243 lei – Cumpără

Acum, puteți avea o privire mai tânără și mai luminoasă. Serul lejer, pentru ochi și gene, Lancôme Advanced Génifique Yeux Light Pearl™, cu un complex de 7 extracte prebiotice și probiotice și micro-perle de masaj, iluminează vizibil întreaga zonă a ochilor. Deja de la prima aplicare, fortifică bariera naturală a pielii și netezește liniile fine și ridurile. Iluminează cearcănele, ajută la reducerea pungilor de sub ochi și, în plus, favorizează creșterea genelor.

advanced-conditioner-pentru-gene3. RevitaLash Advanced – 331 leiCumpără

Balsamul pentru gene RevitaLash Advanced conține o combinație de extracte vegetale și peptide, care revitalizează genele de la rădăcină, iar utilizarea sa regulată le prelungește, le oferă suplețe și un volum amețitor.

active-lash-ser-pentru-intarire-si-crestere-din-alge

4. L’biotica Active Lash- 56 lei –Cumpără

Tratamentul ideal care ajută la creșterea genelor este L’biotica Active Lash Serum! Ingredientul activ combate căderea genelor și le accelerează creșterea, oferind un efect spectaculos alungit și natural, după doar 30 de zile de utilizare regulată. Se poate utiliza și pentru regenerarea și hrănirea sprâncenelor. Stimulează creșterea genelor, este un balsam eficient și sigur, care vă va păstra genele fabulos de lungi, dese și puternice.

Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum 5. Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum- 339 lei –Cumpără

În numai 2 săptămâni, puteți avea gene cu care ochii dvs. vor părea întineriți. Serul pentru stimularea creșterii genelor Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum conține un complex peptidic exclusiv, îmbogățit cu vitamine, extracte botanice și alte substanțe fortifiante. Datorită lor, stimulează ciclul natural de creștere a genelor, pentru un look fresh, sănătos și revitalizat.

Etichete:
yves-rocher.ro
notino.ro


Articole recentePin It on Pinterest