Costume de baie marimi mari

11 Jun | Haine

Costume de baie marimi mari pentru siluete plus size sunt mai ales intregi si in culori inchise. Si asta pentru sunt cele care avantajeaza cel mai bine o silueta plina. Pe plaja puteti folosi in completare o fusta pareo momentele cand mergeti la suc sau cand va plimbati pe plaja. Exista si varianta purtarii la costumul de baie a unui slip acoperit cu fustita care completeaza un maieu de baie tankini.

Costum de baie intreg marimi mari in variante de culori maro si sicla,, imprimate cu flori mari. Interesant la acest tip de costum e ca partea din fata se prelungeste peste slip ca un top fals. Alegeti un decolteu mai deschis pentru a indrepta atentia catre acea zona, nu catre abdomen sau solduri. Aceste costume sunt plus size si se gasesc aici.

costume-de-baie-marimi-mari-3

costume-de-baie-marimi-mari-3

costume-de-baie-marimi-mari-4

costume-de-baie-marimi-mari-4

costume-de-baie-marimi-mari

costume-de-baie-marimi-mari

costume-de-baie-marimi-mari-2

costume-de-baie-marimi-mari-2

Nu trebuie sa fugiti total de culori, puteti alege si culori puternice sau culori mai inchise chiar si imprimeuri, dar cu format mare. Si mai ales fugiti de dungile orizontale. Pentru ca costumul de baie sa nu mai fie asa simplu si anost, puteti alege un costum cu incretituri si fronseuri mai ales in zona abdomenului pentru mascarea lui.

Pentru costumele de baie marimi mari alegeti intotdeauna dupa calitate nu dupa pret. Astfel veti fi sigura ca materialul nu se rupe, descoase, ca strange bine corpul si ca nu se rareste datorita intinderii repetate.

 

Costum de baie intreg marimi mari

Costum de baie intreg marimi mari

Fusta slip de baie marimi mari

Fusta slip de baie marimi mari

O varianta a slipului de baie este slipul cu fustita cusuta care poate fi purtat cu un top tankini deasupra. Fusta slip este tot de la Athena.

Costum de baie marimi mari

Costum de baie marimi mari

Costum de baie marimi mari, model intreg. Costumele au incretituri si fronseuri in zona pieptului si a abdomenului. Sunt de la Athena si Tommy Bahama.

Etichete: costume de baie


Articole recentePin It on Pinterest