Cum alegi un costum de baie pentru un bust mare?

20 Jul | Haine

Sânii mari sunt cu siguranță un atu feminin, dar și o problemă semnificativă, mai ales atunci când alegi lenjerie intimă sau un costum de baie. La ce ar trebui să acorde atenție femeile cu forme rotunjite atunci când cumpără un costum de baie pentru un bust mare. Ce costum va sublinia bustul și va asigura confortul în timpul vacanței la mare? Află cele mai importante reguli pe care ar trebui să le urmărești atunci când alegi un costum de baie pentru sânii mari.

Cum să alegi un costum de baie pentru un bust mare? Sfaturi practice

Femeile cu sâni mari au de obicei o siluetă de măr sau clepsidră. Silueta tip măr, deși e foarte feminină, poate fi foarte problematică. Pe lângă sânii proeminenți, femeile cu o siluetă tip măr se disting prin burtă rotundă, șolduri late și coapse destul de masive. Principalul avantaj al siluetei tip măr (în afară de sânii clar definiți) sunt gambele subțiri. Un costum de baie pentru femeile cu o siluetă tip măr ar trebui să fie construit, în așa fel încât să evidențieze bine bustul și să subțieze vizual picioarele. Este important să echilibrezi proporțiile siluetei și să ascunzi abdomenul.

Cum se realizează acest efect? Cel mai bine este să alegi costume cu un sutien bine căptușit și bretele late. Acest tip de costum de baie va susține bustul, oferindu-ți confort și libertate de mișcare. Sutienele pentru costumele de baie destinate doamnelor cu sânii mari au deseori inserții subțiri sau un burete special care stabilizează sânii. Preferințele individuale ar trebui să decidă dacă este mai bine să alegi un costum cu sau fără inserțiile metalice.

Femeile cu o siluetă în formă de clepsidră și sânii mari au mult mai multă libertate în alegerea costumelor de baie decât cele cu o figură de pară. Silueta de clepsidră seamănă cu litera X. Pe lângă sânii mari și brațe puternice, femeile de tip clepsidră au picioare subțiri, talie îngustă și șolduri pline. Silueta arată bine atât într-un bikini clasic cu sutien bine căptușit, cât și un tankini la modă.

O soluție perfectă pentru femeile cu o siluetă de clepsidră sunt monokini, mai exact costumele de baie dintr-o singură bucată, cu decupaje mari în jurul taliei. Datorită faptului că sânii mari necesită sprijin, doamnelor cu sâni rotunzi nu li se recomandă costumele de baie cu sutien tip triunghi. Un lucru esențial în cazul costumelor de baie pentru sânii mari este clema. Este mai bine să renunți la sutiene legate și să alegi unul cu o închizătoare tradițională.

Costum de baie dintr-o singură piesă pentru sâni mari

Femeile mai rotunde adoră costumele de baie dintr-o singură piesă. Nu este nimic ciudat în asta. Costumul de baie dintr-o singură piesă acoperă imperfecțiunile și în același timp evidențiază puternic bustul. Pentru ca un costum de baie dintr-o singură piesă pentru sânii mari să subțieze suplimentar silueta, ar trebui să aibă o tăietură sub linia bustului, de exemplu sub formă de cusături sau legături. O soluție foarte bună pentru femeile cu sâni mari sunt costumele de baie multicolore. Un sutien deschis la culoare sau cu modele accentuează bine bustul, în timp ce o parte de jos întunecată și uniformă a costumului slăbește vizual silueta.

Costume de baie marimi mari

Costum de baie din două piese pentru sânii mari

În ciuda abdomenului proeminent, femeile cu sânii mari nu trebuie să renunțe la costumele din două piese. În loc de un bikini tradițional, ținutele cu talie înaltă sau tankini din două piese sunt mai potrivite. Ținutele cu talie înaltă se referă la croiala anilor 1960 care sunt o alegere perfectă pentru doamnele cu sânii mai mari. Partea de jos a ținutei ajunge deasupra buricului, așa că maschează bine defectele siluetei.

Tankini (disponibilă atât în ​​versiunea individuală, cât și în două piese) este un costum de baie format dintr-o bluză cu bretele și chiloți dintr-un bikini clasic. Tankini, ca și costumele cu talie înaltă, se încadrează perfect în cea mai tare tendință a sezonului, adică în stilul retro. Tankini din două piese acoperă burta proeminentă, slăbește șoldurile pline și susține bine bustul.

Femeile plus size ar trebui să evite costumele de baie din două piese cu sutien bandeau. Aceste tipuri de costume pot rigidiza insuficient sânii, ceea ce va afecta cu siguranță confortul nostru în timp ce stăm pe plajă. Pentru sânii mari, nici costumele de baie din două piese cu top decorat cu franjuri sau noduri, nu vor funcționa. Elementele suplimentare, în loc să sublinieze rotunjimea bustului, îl vor mări inutil, perturbând astfel proporțiile siluetei.

 

BIKINI 3 PIESE SHARLIE kaki

lei 159

BIKINI ALANYA albastru
Material: 85%NYLON 15%SPANDEX

lei 159

lei 143,10

MONOKINI RENATHA rosu
Material:82% polyester, 18% elastan

lei 135

lei 68,85

MONOKINI SAMINA mov si verde deschis
Materal:82% polyamida, 18% elastan

lei 149

lei 75,99

MONOKINI SI FUSTA TYNISHA albastru

lei 219

lei 111.69

TANKINI KAMERON negru leopard

lei 169

lei 100,56
TANKINI IGNACIO albastru
Material: 85%NYLON 15%SPANDEX

lei 179

lei 152.15

Etichete: costume de baie


Articole recenteIndex

Pin It on Pinterest