Creaza usor un decor de toamna

11 Apr | Casă

Cum faci un decor de toamna usor

La inceput de toamna schimbam garderoba, scoatem ghetele si pardesiul, bluzele groase si pantalonii si ne inarman cu umbrele pentru a infrunta zilele lungi de ploaie.

Daca va pasioneaza decorarea casei, atunci, cu siguranta ati incercat pana acum si decorarea sezoniera. Azi va propun ceva extraordinar de simplu, ce poate fi realizat in 5 minute si puteti face asta impreuna cu copiii. Va trebuie niste lumanari decorative mai mari si mai groase, niste vase sau vaze transparente. Pentru a umple vasele ca in imaginile de mai jos, va trebuie ghinde, boabe de porumb, fasole uscata si linte verde. Puteti varia cu ce aveti pe acasa, folosind castane, boabe de grau sau arpacas, etc. In plus va trebuie niste crengute subtiri si frunze uscate.

Nu e greu, nu? Daca aveti lmanari mici, puteti scala aceste aranjamente, folosind pahare in loc de vase. De asemenmea, se pot adauga pietricele sau nisip colorat, boabe de cafea si betisoare de scortisoara.

Decor de toamna

Decor de toamna

Aceste aranjamente sunt de aici: 1, 2, 3, 4.

Decor de toamna handmade

Decor de toamna handmade

Felinarele sunt foarte folosite in decorare atat de interior cat si de exterior. Si asta ca sunt versatile asa cum vedeti mai sus. Le puteti folosi in orice anotimp. Pentru toamna le puteti umple cu conuri, dovleci micuti naturali dar si artificiali, tartacute dar si stiuleti de porumb uscati. Pentru inspiratie: aici, aici, aici si aici.

Etichete:


Articole recenteIndex

Pin It on Pinterest