Decoratiuni de Craciun pentru masa, din ceramica

7 Dec | Casă

Decoratiuni de Craciun pentru masa, din ceramica pe care le puteti cumpara online. Sezonul sarbatorilor vine cu cea mai placuta activitate specifica Craciunului: decorarea casei. Asta implica putina imaginatie in utilizarea ghirlandelor, coronitelor figurinelor, cutiilor, caiulilor, ornamentelor, etc.

Si dupa ce termini de decorat bradul si casa, trebuie sa te gandesti si cum va arata masa in zilele de Craciun. In principiu, vei putea folosi fata de masa si suporturi de farfurii asortate, cu modele de Craciun, si felurite platouri, castroane, farfurii cu modele de iarna, cu om de zapada, Mos Craciun. Foloseste si borcane speciale de ceramica pictate cu modele de Craciun in care sa pui dulciuri si pe care sa le asezi pe diferite masute sau rafturi alaturi de braduti sau Mosi.

Poti completa decorarea mesei cu suporturi de tacamuri in forma de manusa sau soseta, inele de servetele si servetele imprimate de sezon. Colectia completa de decoratiuni de Craciun este aici.

Decoratiuni de Craciun pentru masa

Decoratiuni de Craciun pentru masa

Nu neglijati canile si ceainicele. Alegeti modele diferite de Craciun pentru varietate. Completati atmosfera casei asezand in perioada Craciunului pe masuta de cafea o tava decorata cu ornamente pe care sa puneti un ceainic si cani de Crcaiun. Cand veti avea nevoie de ele, le folositi direct de acolo. Canile le puteti oferi si cadou pline cu dulciuri si legate cu o mica ghirlanda sau in loc de dulciuri, un pachet de cafea parfumata pentru cunoscatori.

Cadourile si decoratiunile de Craciun sunt din magazinul online www.allstyle.roArticole recentePin It on Pinterest