Idei noi de decorare a holurilor, vazelor, coronițelor și meselor cu globuri în acest Crăciun

18 Dec | Casă

Ideile de decorare cu ajutorul  globurilor de Crăciun nu sunt doar pentru brad! În fiecare an asistăm la noi modalități creative de a afișa acest decor festiv simplu, dar elegant, la potențial maxim.

Indiferent dacă alegeți globuri moștenite scumpe pe care să le prețuiți pentru Crăciunul viitor sau modele de globuri  accesibile pentru a oferi un strop de culoare, există o idee de decorare pentru fiecare.
Popularizate de regina Victoria după ce a fost fotografiată în fața unui brad împodobit, globurile decorative sunt obiectele șic care transformă pomii de Crăciun în minuni delicios decadente.

Idei de expunere a globurilor de Crăciun

Micile decorațiuni delicate se vor sparge în mod inevitabil după ce au fost împachetate prost anul trecut, se va juca cu pisica cu ele și vor fi obiectul de joaca pe care copilul dvs. îl va încerca cu fiecare șansă pe care o are, dar Crăciunul nu ar fi același fără ele.

Iată cum puteți da un update creativ decorului clasic …

  • Creați o expunere ordonata folosind suporturi pentru tort


Construirea unei piese centrale impresionante necesare a costat pământul. Reutilizați suporturile de tort, stivuindu-le unul peste altul pentru a adăuga înălțime și dramă la masă. Pur și simplu folosiți baloane pe fiecare nivel pentru a adăuga o notă decorativă, cu opțiunea de a spori aspectul adăugând elemente de fructe uscate și crenguțe de frunziș.

  • Folosește un castron plin de globuri

Puneți băuturi într-un castron de sticlă pentru a face o masă de cafea atractivă sau o piesă centrală de bucătărie. Asorteaza culorile globurilor la decor, adăugând același ton. Acest decor simplu este suficient pentru a seta scena sezonului, fără a fi nevoie să amenajezi camerele. Ideal pentru cei care doresc să decoreze la minimum.

  • Decorați artistic un manunchi de creangi uscate


Cine spune că globurile sunt doar pentru pomii de Crăciun? Puteti folosi crengute uscate vopsite sau nu decorate cu glolete micute atârnate sau infipte in vârfuri (scoateti agataorile). Combinati cu globuri mari colorate in vasul in care puneti crengutele. Alternativ, puteți suspenda crenguța dintr-un cârlig de tablou existent, folosind sfori sau un fir de guta. Expunerea ramurilor ar înlocui ceea ce se atârna de obicei în spațiu de locuit ca semn clar al unei reîmprospătări sezoniere.

  • Imagineaza o stea strălucitoare


Faceți o declarație îndrăzneață plasând o stea in centrul decorarii, una realizată în întregime din globuri viu colorate combinate cu un sirag de leduri. Ideal pentru a-l plasa oriunde doriți să creați un punct focal, cum ar fi pe semineu sau un dulap de inaltime medie. Asigurați-vă că steaua este sprijinită în siguranță, pentru a evita căderea ei și pentru a lua cu ea tot ce se află în cale în timp ce cade. Coordonează beteala pentru a îmbrăca spațiul înconjurător pentru a adăuga un plus de factor wow. Dacă vă simțiți suficient de curajosi cu un pistol de lipit, ați putea chiar să încercați să faceți acest lucru: lipiți simplu globurile de plastic pe un cadru de sârmă sau pe o bază din polistiren in forma de stea.

  • Nu uitati masa festiva

Faceți din masă un loc cu adevatrat festiv, combinand globurile stralucitor colorate cu ghirlandele luminoase ce pot fi asezate de-a lungul mesei sau in vase sau cupe decorative.

  • Faceți atractia principala dintr-un șemineu


Dacă nu vă folosiți șemineul în această iarnă, dar aveți un loc mare de umplut, așezați un coș de lemne plin de globuri frumoase. Pentru a preveni pierderea frumuseții lor, umpleți coșul mai întâi cu pături sau ceva de acest fel – apoi umpleți pur și simplu zona vizibilă cu globuri. Așezați coșul în spațiul gol înainte de a înșira ciorapiil și de a decora cu ramuri de brad.

  • Aranjați masa cu un decor adecvat pentru farfurii

Adăugați o tradiție folosind globuri la masa dvs. în acest an, adăugând un mic decor la fiecare loc. Potrivește globurile  cu culoarea farfuriilor și șervețelelor pentru a crea un decor pentru sărbătoarea ta festivă.

  • Globuri folosite ca decor pentru candelabru


Globurile nu trebuie doar să atârne de bradul dvs., ci pot fi atârnate și în toată casa. Înșirate dintr-o lumină simplă, globurile în cascadă vor forma un decor festiv. Agățați-le cu panglici colorate sau folosind crengute de brad decorate.

  • Nu uitati scara ca suport pentru cel mai frumos decor


Acoperă-ți scara cu ciorchini de decorațiuni de brad și globuri agățate de fire groase de panglică. Căptușind balustrada cu decorațiuni festive, toată familia va fi entuziasmată în timp ce va coborî în ziua de Crăciun.

Cum veți decora cu globuri de acest Crăciun?

Etichete:


Articole recentePin It on Pinterest