Paltoane elegante pentru femei

14 Nov | Haine

Paltoane elegante pemtru femei gasim la, poate, cel mai stilat brand romanesc de haine pentru femei, NISSA. Eleganta, feminitate, originalitate, acestea sunt caracteristicile modelelor de haine de la NISSA. Indiferent de anotimp, rochiile, bluzele, fustele sau jachetele lor sunt de-o eleganta extraordinara, adresand-se femeilor care merg la birou, pentru care cariera conteaza. As putea spune ca simplitatea hainelor NISSA este foarte sofisticata si stilata.

Paltoanele elegante pentru femei de la NISSA au o croiala cu linii clasice dar sunt finisate cu detalii fashion moderne, ultra feminine – gen fundite colorate, volane, dantele, nasturi, etc. Alaturi de croiala si detalii, calitatea deosebita a stofelor din care sunt facute paltoanele  atuuri pentru acestea. Detaliile si preturile pentru paltoane NISSA sunt mai jos.

Paltoane elegante pentru femei

Paltoane elegante pentru femei

Paltonul negru de stofa este stil retro, volanul de stofa cusut la poale aminteste de anii 30-40 iar funda de la gat te fereste si de frig dar este si foarte chic. Dar daca iti plac culorile mai tari poti alege oricand paltoane colorate, ca cel rosu de sus. Priveste cu atentie la combinatia de materiale si la banda decorativa de la linia nasturilor care fac dintr-un palton cu o croiala obisnuita, in forma de A, un palton irezistibil.

Paltoane elegante femei

Paltoane elegante femei

Aceeasi croiala poate fi vazuta in mai multe culori pentru ca nu toate purtam doar culori inchise sau culori aprinse. Paltonul rosu din dreapta impleteste stilul militar, usor mai masculin cu feminitate absoluta prin umerii usor bufanti si mai ales prin gulerul adorabil incretit, cu trandafiri din stofa.

Paltoane elegante Nissa

Paltoane elegante Nissa

Pentru ocaziile speciale trebuie sa ai in sifonier un palton foarte elegant, nu foarte gros. Trebuie sa fie gen pardesiu ca sa stea foarte bine peste rochie. Paltonul cu dantela suprapusa peste stofa este sofisticat, super elegant, foarte potrivit pentru o petrecere, nunta, Revelion, opera sau teatru. Pentru paltonul de zi iti reconad paltoanele cu volane incretite pe piept, foarte, foarte feminine si romantice asa cum sunt cele de la NISSA.

Paltoane elegante

Paltoane elegante

Stofele brocard sunt elegante si poti vedea mai sus cum un asemenea material transforma un palton de zi intr-unul de ocazii speciale. Pentru modelul din stanga, trebuie sa remarc cum o simpla banda incretita pe linia  nasturilor schimba total aspectul unui palton.

 

Etichete: NISSA | paltoane


Articole recentePin It on Pinterest