Tinute cu rochii boeme accesorizate, sandale, genti, bijuterii

1 Apr | Haine

Stilul boem a fost intotdeauna asociat cu lucruri neobisnuite, haine si stil de viata. Stilul nu a fost atat de cunoscut cum este acum. Chiar si in haine, stilul boem (bohemian style sau boho cum spun englezii) a fost cunoascut de la tigani sau alte comunitati asemanatoare, iar in prezent de la acei ce iubesc sa-si schimbe stilul intr-unul nou.

Definitia generala a stilului boem urmeaza un mod de viata, de comportare, stil de imbracare, toate astea intr-un cadru neconvetional. Multa lume amesteca stilul boem cu cel casual uitand ca stilul casual are la baza un stil comun vestimentar, simplu, care in timp s-a imbunatatit devenind ceea ce este in zilele noastre.

Reintorcandu-ne la stilul boem, putem spune  ca rochiile boeme sunt croite pentru a oferi mai multa feminitate prin decorarea lor cu detalii mai putin comune. Acest tip de rochii se potriveste pentru toate categoriile de varsta si pot fi purtate la diferite evenimente. Rochile boeme pot varia de la cele scurte la foarte lungi, unele vin cu umerii cazuti sau cu anchior foarte ascutit. Ele nu depind de anumite culori ci in principal de imprimeuri si pliseuri. Aceste lucruri sunt factorii de baza care asigura un aspect feminin si defineste rochia boema. Se pot folosi diferite accesorii cu rochiile boeme asa incat le putem purta pe plaja cat si la o nunta. Rochiile de mireasa boeme sunt un trend in zilele noastre fiind iubite pentru aspectul lor simplu. Am creat cateva tinute boeme ca sa va inspire in cumpararea unei rochii boeme. Magazinul online unde puteti gasi modele de rochii boeme este mycloset.ro

Rochie boema cu sandale platforma, geanta si cercei

Rochie boema cu sandale platforma, geanta si cercei

Tinuta boema, rochie, sandale geanta

Tinuta boema, rochie, sandale geanta

Tinuta boema formata din rochie, sandale, poseta, cercei

Tinuta boema formata din rochie, sandale, poseta, cercei 

Rochie boema turcoaz accesorizata

Rochie boema turcoaz accesorizata

Tinuta bohemian style

Tinuta bohemian style

Etichete: rochii vara


Articole recentePin It on Pinterest