Accesorii și textile în culorile toamnei care îți vor încălzi livingul

6 Sep | Casă

Toamna aurie este deja în plină desfășurare, așa că este timpul să vă revizuiți designul interior dacă sunteți pasionat de acest lucru. Nuanțele pastelate sunt înlocuite cu culori expresive care se vor găsi excepțional de bine în compania culorilor pământului. Iată ce textile de toamnă și accesorii vor domni în sezonul de toamnă.

Doriți să rearanjați, să îmbunătățiți, să decorați? Este extraordinar! Orientați-vă doar către textile moi și pufoase în culori de toamnă și schimbați caracterul casei dvs. foarte ieftin.

Un buget mic și o dorință uriașă de schimbare? Nu mai contează! Dacă aveți energie pentru a acționa și un mare apetit pentru schimbare, atunci nu așteptați până la primăvară. Nu trebuie să vă decideți asupra unei renovări generale pentru a schimba vizibil aspectul locuinței.

Vopsirea, tapetarea, înlocuirea mobilierului cu altul nou – lăsați-le pentru mai târziu. Acum doar schimbați accesoriile, adăugați câteva decorațiuni și vedeți cum casa dvs. capătă o atmosferă complet nouă, caldă și primitoare.

Accesorii și textile în culorile toamnei care ne vor încălzi livingul

A trecut vremea când ochii noștri erau saturați de verdele intens al copacilor și de cerul albastru senin. Vara a trecut și întâmpinăm toamna, a cărei aură poate uneori copleși.

Fani ai sezonului primăvară-vară, am o propunere pentru voi. Pentru a aduce un suflu de prospețime, apelați la puterea culorilor și căldura din noile textile și accesorii interioare. Mai jos este o prezentare generală a textilelor și accesoriilor în culorile toamnei care vor încălzi camera de zi.

Textile în culori de toamnă

Toamna este o perioadă excepțional de colorată a anului. Diferite culori se împletesc aici, creând într-un singur cuvânt efectul “wow”. Putem vedea portocaliu într-o altă perioadă a anului, care strălucește în multe feluri. Își va scoate în evidență adâncimea cu ajutorul culorilor visiniu și maro, dar în combinație cu galben și verde poate face minuni. Dacă nu l-ații încercat încă în interiorul casei, acum e momentul.

Jucați-vă cu culorile!

De unde să începem aventura cu culorile de toamnă? Aventura începe acolo unde avem o bogăție de culori calde. Se amestecă excepțional de bine cu toate textilele care înfășoară corpul în zilele reci. Pături moi, perne, covoare cărnoase – toate acestea trebuie să apară în sufragerie și în culori specifice toamnei.

Perne moi și carouri cărnoase

Țesăturile plăcute pentru corp se pot înfășura ca mătasea, deci alegeți cele care sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Pariați pe piele de căprioară moale și plăcută la atingere sau lână, cașmir, chiar catifea de mătase. Dacă bugetul nu permite alegeți materiale similare dar sintetice. Oferta este mare.

Perdelele lungi, care ajung la sol, în culoare verde sau visiniu, se vor potrivi perfect în această soluție. Pentru nuanța de pernă – neapărat  nuanțe portocalii, galbene și maro. Și amintiți-vă, cu cât mai multe dintre ele, cu atât mai bine.

Toamna înseamnă o varietate de țesături, culori, dar și modele. Nu uitați de încă un element – odihnă. Canapeaua, pentru că despre asta vorbim, trebuie îmbrăcată într-o cuvertură sau husa groasă de lână pieptănată, de preferință într-o nuanță maro, care va fi partenerul perfect pentru următoarele seri reci. Și, desigur, pături – lână, tricotate sau croșetate. Ce ai putea cere mai mult? În compania unor astfel de textile doriți să petreceți fiecare moment liber.

Toamna colorată – ce accesorii ar trebui să apară în living?

Când textilele sunt bifate pe listă, următorul pas este alegerea accesoriilor. Toamna este o perioadă specială a anului, care în sine oferă multe beneficii. Doar ieșiți în pădure, parcați și este imposibil să vă întoarceți de acolo cu mâinile goale. Frunzele frumoase, strălucitoare în multe nuanțe pot fi un fel de decor, atâta timp cât sunt plasate în vaza potrivită. Alegeți vaze de forme simple, dar neapărat din sticlă colorată. Culorilesă fie însorite – muștarul este un hit absolut în acest sezon! De asemenea, merită să țineți cont de culoarea teracotei. Se va potrivi excepțional de bine în climatele de toamnă.

Aranjamentul de toamnă va fi, de asemenea, completat de felinare și lumânări parfumate atmosferice. Dar… Asigurați-vă că alegeți un parfum care vă va aduce în minte această perioadă a anului: scorțișoară, miere, miros de vanilie, caramel dulce sau fructe – portocale, mere și pere.

O grădină în interior

Iubitorii de motive din natură pot fi fericiți. Avem multe modele de ales, pentru că nu numai plantele vii se vor folosi acum, ci și cele care sunt sub formă de tapet și tablouri. Și nu numai acelea.

Să nu uităm de ierburile ornamentale! Iarba de pampas, în special cea în nuanțe de alb și bej, este deosebit de populară, dar să nu ignoram neaoșul stuf sau chiar papura.

Când vorbim despre natură, amintiți-vă că toamna înseamnă dovleci. Mici, mari sau pentru Halloween. Acestea decorațiuni pot fi plasate oriunde. Ele pot crea compoziții cu lumânări pe masa de cafea, pot face șemineul mai atractiv sau pur și simplu pot fi o amplasate pe rafturi, pe jos, sau la intrarea în casă.

Toamna este o bogăție de culori, căldură, parfumuri și o atmosferă extrem de confortabilă. Și cel mai important, indiferent de decorațiunile pe care le alegeți pentru amenajarea livingului, cu siguranță veți face serile de toamnă mai plăcute. Amintiți-vă, toamna nu trebuie să fie plictisitoare pentru că e plină de magie.

Decorațiune cu conuri
15,99 lei

Vază ceramică
15,99 lei

Draperie catifea
49,99 lei

Pătură carouri
55,99 lei

Coroniță toamnă
25,99 lei

Față de pernă
12,99 lei

Pătură moale
75,99 lei

Suport lumânare
49,99 lei

Față de pernă
15,99 lei

Recipient dovleac
29,99 lei

Instalație luminoasă
19,99 lei

Cană dovleci
19,99 lei

Vezi mai multe produseArticole recenteIndex

Pin It on Pinterest