Decoratiuni de Paste in trei culori: alb, verde si galben

25 Mar | Casă

Când alegeți decorațiuni de Paști, este o idee bună să le restrângeți până la nuanță. Ca o regula vom evita aglomerarea, iar casa va incanta cu eleganta. Cele mai frecvente culori, caracteristice acestei sărbători, sunt alb, verde și galben.

La Paste, de obicei, decorăm casele mai modest decât la Crăciun, ceea ce nu înseamnă totuși că nu este nevoie să introduceți câteva ornamente pentru a sublinia unicitatea acestei sărbători. Alegerea decoratiilor potrivite este ajutata de oferta crescânda pe an. Te poți pierde în bogăție, mai ales că decorațiunile de Paști iau multe forme colorate. Cele mai bune, cu toate acestea, sunt păstrate într-o singură nuanță sau un ton de culoare. Culorile cele mai asociate cu Paștele sunt alb, galben și verde. În același timp, ele sunt culorile primăverii, începutul cărora sărbătorim în același timp.

      Puritatea albului

Albul este clasic și elegant. Această culoare este întotdeauna în vigoare, pentru că este atemporală. Simbolizează puritatea și inocența, care sunt caracteristicile Paștelui. Decoratiile de Paste albe sunt foarte usor de a aduce acasa, pentru ca se amesteca bine cu toate culorile si stilurile. Căutând decorațiuni albe pentru Paste, merită să începeți cu o față de masă. Ajungem la el aproape în fiecare Paste și este greu să fii surprins. Este o bază ideală.

Albul este, de asemenea, inevitabil asociat cu porțelanul. Figurinele și ornamentele din porțelan. O cochilie pentru o oală în formă de ou este păstrată într-un stil similar. Albul poate fi, de asemenea, un coș, pe care îl vom folosi pentru un sfat sfânt sau o coafură pe o masă. Pentru a decora ușa, merită să ajungeți pentru o coroană albă, de răchită. Puteți să atârnați pandantive în formă de ouă.

      Culoarea vietii – verdele

Verdele este culoarea primăverii și a speranței. Este asociat cu renasterea si natura, si in acelasi timp are un impact deosebit asupra oamenilor – relaxeaza si calmeaza nervii. Decorurile verzi de Paști vor intensifica cu siguranță locuința și vor îmbunătăți bunăstarea noastră. Această culoare poate fi pusă pe o față de masă, de exemplu, cu mușchi imprimat, pe tacamuri sau cu iepuri decorativi din lemn și porțelan. La rândul său, bucătăria ar fi minunat să prezinte o forma de tort verde, exact pentru produse de patiserie de Paște. Un ornament interesant poate fi și un coș de simț în această culoare, care seamănă cu urechile de iarbă. Lumânările și sfeșnicele cu motive verzi sunt, de asemenea, invariabil bune.

       In umbra soarelui

Galbenul este o culoare plină de bucurie, pentru că este culoarea soarelui. Prin urmare, este cald în exprimare, îmbunătățește cu siguranță starea de spirit și, de asemenea, adaugă energie. Se potrivește cu Paștele, pentru că este culoarea ouălor și a puiului, care sunt simbolurile acestei sărbători. Cumparand decoratiuni in aceasta nuanta, cu toate acestea, fiti atenti sa nu o exagerati, chiar si in cantitati mici atrage atentia. Cel mai bine este să ajungeți la obiecte mici. O ofertă bună vor fi mâncărurile de ou galben, cum ar fi farfuriile speciale și paharele.

Masa de Paști va fi minunată pentru prezentarea servetelor galbene și a ouălor de Paște. De asemenea, merită să vă orientati dupa ornamente de porțelan in nuanta soarelui, care pot fi așezatt pe o fata de masa alba. În bucătărie, cu toate acestea, puteți ține cont doar de gusturile dvs. ca sa obtineti un spatiu placut, plin de viata, sa va faca placere sa petreceti timp gatind.Articole recenteIndex

Pin It on Pinterest